Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ανασκόπηση – Απολογισμός

Ανασκόπηση – Απολογισμός
Συζητήσεων και Δράσεων Λαϊκής Συνέλευσης Κομοτηνής

1.     Ενημέρωση –συζήτηση με τους διερχόμενους συμπολίτες για την αποτυχία του μνημονίου.
2.     Ενημέρωση –συζήτηση με τους διερχόμενους συμπολίτες για το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.
3.     Ενημέρωση –συζήτηση με τους διερχόμενους συμπολίτες για τα τοπικά θέματα και προβλήματα που άπτονται της κυβερνητικής πολιτικής (Ανεργία , Χρυσορυχεία, Διόδια)
4.     Προβολές Ταινιών όπως Χρεοκρατία , Το χρήμα ως χρέος, Το Αμερικανικό όνειρο κλπ με σκοπό την αφύπνιση των συμπολιτών μας , το ξεσκέπασμα των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και του ρόλου τους στην παγκόσμια οικονομία.
5.     Κάλεσμα και συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις 15,28,29 Ιουνίου.
6.     Συμβολική κατάληψη Δημαρχείου Κομοτηνής , διεξαγωγή συνέλευσης παρουσία του Δημάρχου και τοποθέτησή του σε τοπικά προβλήματα.
7.     Συμβολική κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποστολή, φαξ με ψήφισμα σε Υπουργία .
8.     Κινητοποίηση και οργάνωση διαμαρτυριών στις επισκέψεις των Ευριπίδη Στυλιανίδη , Γεωργίου Πεταλωτή  στην Κομοτηνή , συμμετοχή σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις στην Ξάνθη κατά των Μιχάλη Τιμοσίδη και Σωκράτη Ξυνίδη.
9.     Προσπάθεια συστράτευσης με συνελεύσεις Αλεξ/πολης και Ξάνθης.
10.                         Διοργάνωση εκδηλώσεων κοινωνικής αλληλεγγύης (ανταλλακτικό παζάρι, συλλογική κουζίνα , εναλλακτικό νόμισμα, συναυλίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου