Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Απάντηση

Λαϊκή Συνέλευση Κομοτηνής

Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφέρουν οι συμμετέχοντες στη Λαϊκή Συνέλευση Κομοτηνής είναι και παραμένουν προσωπικές . Μια άποψη παύει να είναι μόνο προσωπική όταν υιοθετείται με ψηφοφορία από τη Συνέλευση.
Η φραστική επίθεση που έγινε στο ανυπόγραφο και γεμάτο αοριστολογίες άρθρο του http://rodopinews.gr έγινε επώνυμα από κάποιους συμμετέχοντες στη συνέλευση που για δικούς τους λόγους ενήργησαν αυτοβούλως και χωρίς την έγκριση αυτής.
Οι «αγανακτισμένοι»  πολίτες Κομοτηνής δεν έχουν ούτε είχαν ποτέ «εισαγγελείς» ή «σωματοφύλακες» . Το συλλογικό μας όργανο αποτελεί η «Λαϊκή Συνέλευση» και μόνο οι αποφάσεις αυτής εκφράζουν τους «αγανακτισμένους» στο σύνολό τους.
Ως εκ τούτου το άρθρο με τίτλο «ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟ RODOPINEWS.GR ΑΠΟ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ” ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» θεωρούμε ότι έχει καθαρά παραπληροφοριτικό χαρακτήρα και επιβεβαιώνει τους φόβους μας για την προσπάθεια εκφοβισμού των απλών πολιτών από τη συμμετοχή τους στην Συνέλευσή μας (στο πρώτο άρθρο με την επισήμανση της παρακολούθησης μας από την ασφάλεια, και στο δεύτερο με τον χαρακτηρισμό όλων μας ως τραμπούκους).
Δεν επικροτούμε σαν συνέλευση τη φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε από τα συγκεκριμένα άτομα αλλά δε μπορούμε να παραβλέψουμε και την ανήθικη επίθεση εκφοβισμού (με τη μη σύννομη χρήση φωτογραφιών και λοιπών προσωπικών στοιχείων) από τον συγκεκριμένο ανώνυμο «δημοσιογράφο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου