Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

Το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος τελικά ψηφίστηκαν από τους βιαστές της Χώρας μας. Ο βιαζόμενος όμως Λαός δεν είπε την τελευταία του λέξη. Προσπάθησαν να μας τρομοκρατήσουν και λεκτικά με ψευδοδιλλήματα «Χρεοκοπία ή Μεσοπρόθεσμο» και σωματικά με την απαράδεκτη και αναίτια χρήση χημικών και σωματικής βίας προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ήταν σαφέστατη η εντολή προς τις δυνάμεις καταστολής ότι το κίνημα της Πλατείας πρέπει να διαλυθεί με κάθε τρόπο. Οι φωνές των αγανακτισμένων πρέπει να ξαναμπούν ή στους τοίχους των σπιτιών τους ή στους τοίχους των κελιών.
Εδώ είναι και το μεγάλο λάθος τους . Οι τακτικές φίμωσης που ακολουθούν οδηγούν στην «αγανάκτηση» όλο και περισσότερους πολίτες που βλέποντας την χουντικού τύπου καταστολή συνειδητοποιούν την ψευδαίσθηση Δημοκρατίας που βιώνουμε.
Το σύνθημα που κατακλύζει τις πλατείες όλης της Χώρας «Άμεση Δημοκρατία» δηλώνει αυτό ακριβώς :Τέρμα οι Ψευδαισθήσεις , Τέρμα στη σκευωρία του Κυρίαρχου Λαού που μπορεί μόνο κάθε 4 χρόνια να λέει όχι τη γνώμη του αλλά με ποιού κόμματος την γνώμη συμφωνεί περισσότερο. Ο λαός δεν έχει τη δυνατότητα να προτείνει παρα μόνο να επιλέγει τις έτοιμες προτάσεις των κομματικών επιτελείων. Και όταν οι πρακτικές παρεκτρέπονται των προτάσεων ο Λαός πρέπει να περιμένει 4 χρόνια προκειμένου να ανατρέψει αυτούς που παρέκλιναν αφενός και αφετέρου δεν έχει το δικαίωμα να τους τιμωρήσει ποινικά όσο και αν τον ζημίωσαν.
Αυτό όμως τελείωσε ο λαός δεν είναι πλέον κάτω από την επίρροια των Ψευδαισθήσεων. Η αντίσταση που προβάλει απέναντι στο ψευδοδημοκρατικό σύστημα είναι καθαρή πολιτική πράξη. Όλοι όσοι συνελλήφθησαν τις τελευταίες μέρες στο Σύνταγμα έδρασαν πολιτικά και γιαυτό η σύληψή τους τους καθιστά πολιτικούς κρατούμενους. Απαιτούμε την Άμεση Απελευθέρωση τους.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Ο εφαρμοστικός νόμος θα γίνει ανεφάρμοστος.
Σε όποια αγοραπωλησία Δημόσιας περιουσίας επιχειρήσουν θα πρέπει να μας βρουν απέναντι τους.
 Η περιουσία αυτή είναι των παιδιών μας και θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου