Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 17/7/2011

  • Θέμα: Δημιουργία ταμείου για τα θύματα των πλατειών
Μετατίθεται για μελλοντική συνέλευση. Αποφασίζεται η λαϊκή συνέλευση να εξετάζει τη συγκρότηση ταμείου αλληλεγγύης κατά περίπτωση, όταν λαμβάνονται αντίστοιχες πρωτοβουλίες.
  • Θέμα: Σύνταξη κειμένου με αποδέκτες πολιτικούς του νομού
Η συζήτηση μετατίθεται για μελλοντική συνέλευση. 
  • Θέμα: Εβδομαδιαία παρουσία απεσταλμένου της συνέλευσης σε τοπικό κανάλι, όπου θα διαβάζονται οι αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης.
Καταψηφίζεται. Η λαϊκή συνέλευση θα αποφασίζει κατά περίπτωση την αποστολή δελτίων τύπου στα ΜΜΕ.
  • Θέμα: Δράσεις της συνέλευσης στο διαδίκτυο (internet)
Αποφασίζεται η κατοχύρωση του ονόματος χώρου (domain name) emro.gr και η έναρξη εργασιών για τη δημιουργία δικτυακού τόπου (website) για τη λειτουργία του τοπικού εναλλακτικού νομίσματος (Εναλλακτική Μονάδα Ροδόπης).
  • Θέμα: Συντονισμός με τις άλλες πλατείες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για σύγκληση ενιαίας συνέλευσης με συγκεκριμένη θεματολογία που θα αφορά τοπικά ζητήματα.
Αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί κάλεσμα στις συνελεύσεις πλατειών της περιφέρειας, με αφορμή το προσεχές περιφερειακό συμβούλιο και να συζητηθεί η προοπτική σύγκλισης ενιαίας περιφερειακής συνέλευσης σε μόνιμη βάση.
  • Θέμα: Πανό στο χώρο που πραγματοποιείται η λαϊκή συνέλευση
Αποφασίζεται να παραμείνει αναρτημένο στο χώρο λειτουργίας της συνέλευσης μόνο το πανό "ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ". Μελλοντικές αναρτήσεις πανό να πραγματοποιούνται μόνο μετά από σχετικές αποφάσεις της συνέλευσης.
Το κείμενο "ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ψηφίζεται. Αποφασίζεται να αποσταλεί και ως δελτίο τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.   
  • Θέμα: Μελλοντικές δράσεις στο ζήτημα των χρυσωρυχείων
Αποφασίζεται η σύγκληση έκτακτης λαϊκής συνέλευσης τη Δευτέρα, 18/7/2011 με θέμα συζήτησης τις ενημερωτικές δράσεις για τα χρυσωρυχεία σε Ξυλαγανή & Σάπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου