Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

(Προς τους πολίτες της Κομοτηνής)

Συμπολίτη Κομοτηναίε
Όλοι μας παρακολουθούμε αποσβολωμένοι την εφαρμογή μίας πολιτικής η οποία ισοπεδώνει βασικά δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες και παραδίδει την εθνική μας κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις.
Η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόϊκα και τους διεθνείς και εγχώριους οικονομικούς δυνάστες, προβάλλουν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου νομοσχεδίου ως τη μόνη λύση για τη σωτηρία της χώρας μας θέτοντας εκβιαστικού τύπου διλλήματα και ουσιαστικά καταδικάζοντας την ελληνική κοινωνία στην ανέχεια και τη φτώχεια, την ώρα που Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι, πανεπιστημιακοί, διανοούμενοι, έγκριτοι επιστήμονες και λοιποί, προτείνουν διαφορετικές ρεαλιστικές λύσεις (πχ. άρνηση πληρωμής του χρέους, άλλες επιλογές δανεισμού, επιστροφή και δέσμευση των καταχρασθέντων χρημάτων κ.α.), λύσεις που όμως σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα των μεγάλων πολυεθνικών και των οικονομικών, χρηματιστηριακών και τραπεζικών κολοσσών που λυμαίνονται τις ζωές μας.
Κομοτηναίε συμπολίτη, είτε είσαι άνεργος, συνταξιούχος, μικρομεσαίος επιχειρηματίας, δημόσιος υπάλληλος, ιδιωτικός υπάλληλος, στρατιωτικός, αστυνομικός, αγρότης, φοιτητής ή μαθητής, χριστιανός ή μουσουλμάνος, άσχετα με τις πολιτικές ή κομματικές σου πεποιθήσεις και άσχετα με την οικονομική σου κατάσταση επί του παρόντος, η πολιτική αυτή θα καταδικάσει αργά ή γρήγορα, εσένα και τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και όλη την κοινωνία στην εξαθλίωση και την φτώχεια.
Είναι αναγκαία και απαραίτητη όσο ποτέ η ΔΙΚΗ ΣΟΥ συμμετοχή στον αγώνα για την διεκδίκηση της αξιοπρέπειας και της ζωής των παιδιών μας. Από ΕΜΑΣ εξαρτάται…..Για να μην κλέψει κανείς το μέλλον των παιδιών μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου εκτρώματος.
(Αφετηρία από την Κεντρική Πλατεία)
Αγανακτισμένοι Πολίτες Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου